Людмила Путина ВЗРИВИ СВЕТА: Владимир Путин е УБИТ! Мъжът, който виждаме днес е НЕГОВ ДВОЙНИК!

Людмила Путина ВЗРИВИ СВЕТА: Владимир Путин е УБИТ! Мъжът, който виждаме днес е НЕГОВ ДВОЙНИК!

Advertisement:

Това е може би най-зловещата лъжа, в която живее целия свят. Бившата съпруга на Владимир Путин направи шокиращо разкритие, което разтърси Русия и света. BRADVA.BG първа представя на българските читатели нейната изповед.

Людмила Путина е направила разкритието пред германския Die Welt, но материалът е „спрян“ от горе заради скандала, който ще предизвика. До него са се докопали алтернативната медия WorldTruth.TV, която го показа на света.

Advertisement:

Според Людмила Путина, мъжът, за когото се е омъжила – истинският Владимир Путин е убит преди много години. Мъжът, който виждаме днес като лидер на Русия е негов двойник, който е внимателно подготвен за мисията на живота си от т.нар. „върхушка“.

Advertisement:

Людмила разкрива, че истинският Путин е бил доста лош и покварен човек. Живота й с него е бил същински ад. Той е упражнявал изключителен тормоз върху нея и дъщерите им в продължение на години.

Една вечер, високопоставен руски генерал е дошъл в дома й и е съобщил, че съпругът и е бил убит при атентат. Още никой не знаел, но тя трябвала да запази мълчание още няколко часа – било въпрос на национална сигурност.

Advertisement:

На следващата сутрин, същият генерал пристигнал в дома и със специален гост. Това е бил мъж, който бил абсолютно копие на Путин – поне физически, но това не бил той. Генералът погледнал Людмила в очите и и казал:

Забрави снощният ни разговор! Това е твоят съпруг, той е жив и е тук. Ако искаш да живееш си затваряй устата и си играй ролята на любяща съпруга.

Това не било особено трудно за Людмила, защото новият човек до нея бил тотално различен. Бил любезен и като цяло незаинтересован от нея и семейството им- просто бил едно присъствие в живота им, но поне не ги тормозел.

Людмила Путина твърди, че нейният съпруг е бил елиминиран в първите месеци като лидер на Русия от могъща клика в руското правителство – истинските кукловоди, които са го сметнали за неудобен. Неговият двойник обаче, който виждаме и днес изпълнява чинно тяхната воля.

В един момент на Людмила е съобщено, че трябва да се разведе, и тя се подчинява. За нея това било истинско облекчение, защото прекарала дълги години от живота си с мъж, когото не познава./BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement: