СЪСИПАН Е! В най-тежките времена Плевнелиев получи нов удар от съдбата. Съвзе от смъртта на сина му, но сега го сполетя..

СЪСИПАН Е! В най-тежките времена Плевнелиев получи нов удар от съдбата. Съвзе от смъртта на сина му, но сега го сполетя.. ВЕЛИКО! Българин се излекува сам от рак по елементарен начин! Вижте чудото, което може всеки!

Advertisement:

Съпругата на Росен Плевнелиев бяга в Швейцария и отмъква децата!

Юлияна Плевнелиева и президента Росен Плевнелиев са в трепетно очакване да сложат край на сагата около брака си.

Настоящата първа дама и държавният глава се разбрали да не правят сеири и да се разделят окончателно когато му изтече мандата.

Advertisement:

Двамата бивши съпрузи отдавна не живеят под един покрив. Дори са се уредили със заместници в  брачното си ложе. Те нямали предбрачен договор и щели да си поделят по равно цялото съпружеско имущество. Което никак не е малко. Оценява се на 12 милиона лева. Само петте им имота на Черно и Бяло море били на стойност към четири милиона по данъчна оценка. Пазарната им стойност минавала 5 милиона в евро. А иначе влоговете на бившите били около 2 милиона. Доста завидно богатство.

41 годишната столичанка планирала да започне живота си на ново. Да се оттегли в Швейцария. Заедно с децата си. От сега се оглеждала да ги уреди с престижни школа.

Advertisement:

За Росен Плевнелиев това ще е втори пореден развод. Президентът на младини бил женен за любовта от ученическата скамейка Вероника. Тя била щерка на светило в неврохирургията от Благоевградската болница, предават от  retro.bg.

През началото на деветдесетте години точно там Плевнелиев регистрира първата си строителна фирма. След като припечелва малко пари той и съпругата му заживяват под наем. Но след известно време се установява, че Вероника не може да го дари с деца и той я зарязва.

Тогава се среща с втората си съпруга Юлияна. Залюбва се с нея по времето когато му е секретарка. И бързо урежда развода си с първата.

Източник: bradva.bg

Advertisement: