ГРЪМНА ПРЕДИ МИНУТИ: МОЩЕН ТРЯСЪК! АДСКА КАТАСТРОФА С БУГАТИ ЗА 3 МИЛИОНА ЛВ, РЕЖАТ ЛАМАРИНИ! БАРОВЕЦЪТ Е

ГРЪМНА ПРЕДИ МИНУТИ: МОЩЕН ТРЯСЪК! АДСКА КАТАСТРОФА С БУГАТИ ЗА 3 МИЛИОНА ЛВ, РЕЖАТ ЛАМАРИНИ! БАРОВЕЦЪТ Е

Advertisement:

Има коли, които не трябва да чупиш. Особено, ако струват 2 милиона в западна валута. Но пътните инциденти не са немислими, когато говорим за четириколесно превозно средство с 1500 к.с. и ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.5 секунди. Френският производител се годрее изключително много с факта, че системата за стабилност на автомобила е общо взето съвършена.

Но дори с нея някой е успял да метне своя Chiron в канавката.

Advertisement:

Няма информация къде се е случил инцидента, макар че по единствената налична снимка може да се съди, че е някъде в централна или западна Европа. Освен това автомобилът е теглен от багер, но вероятно сцената е заснета при изваждането на скъпия автомобил от канавката, пише офнюз.бг.

Advertisement:

Колегите от Bild са се свързали с Bugatti за информация, а от там са потвърдили инцидента и са уточнили че няма сериозно пострадали при него.

След като сме си отдъхнали, благодарение на този факт, можем да се замислим колко ли струва ремонта на автомобил, закупен за 2 милиона долара. Той със сигурност е застрахован, но като нищо щетите изглеждат като за 200-300 000 долара. Това изглежда безбожно скъпо, но съотносимо към цената на автомобила може да се окаже дори по-евтино от смяна на бронята на Toyota Corolla например.

Източник: bradva.bg

Advertisement: