Честито: Ето го и вторият зет на Илиана Раева, Славея Сиракова показа любимия си! (СНИМКИ + подробности)

Честито: Ето го и вторият зет на Илиана Раева, Славея Сиракова показа любимия си! (СНИМКИ + подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Славея Сиракова също срещна своята голяма любов!

Двойно щастие се задава в дома на Илиана Раева и Наско Сираков. След раждането на внучка им Илиана-Куини от щерката Виолета, днес и първородната Славея Сиракова има повод за празнуване, видя Kliuki.bg.

И той е възможно най-прекрасният – тя е влюбена. След толкова дълго мълчание и тайнственост покрай личния си живот, Славея Сиракова не само призна чувствата си, но и показа любимия си мъж. И евентуален бъдещ зет на Илиана и Наско.

Advertisement:
Advertisement:

Славея Сиракова

Славея Сиракова е лудо влюбена, откри своята половинка в живота

Както сами ще видите от снимките, въпросният господин изглежда повече от представително и респектиращо. Той е видимо малко по-голям от Славея Сиракова, с открит поглед и лека брада – символ на мъжество в последно време.

Все още остава загадка името на господина, както и професията му. Това, което се знае от няколко седмици обаче е, че Славея Сиракова е водила доста упорита борба за взаимното им щастие. Което е било застрашено от негово напористо и безскрупулно бившо гадже.

Припомняме, че на няколко пъти Славея изригна в мрежата срещу непозната жена, която явно се беше залепила за половинката й и не искаше да ги остави на мира.

„Не може да си на 46 години, да си имал съпруг и семейство, които да изоставиш, за да се натресеш на друг човек. Човек, който дори не те иска и с когото сте делили основно служебни преживявания и спомени. Разбираемо е този човек да срещне сродната си душа. А вината, че си останала сама и си опропастила живота си, си е само твоя“, написа тогава Славея Сиракова.

Ето го бъдещият зет на Илиана и Наско. Хубава двойка са, нали?!

Ето го бъдещият зет на Илиана и Наско. Хубава двойка са, нали?!

Щерката на Илиана Раева бе повече от категорична, че ще се бори докрай за щастието и любовта си. И даде на съперницата да разбере, че с нея шега не бива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *