Кубрат Пулев загуби ума и дума! Брутални нападки очерниха радостта от победата

Гласувайте за статията

Advertisement:
Advertisement:

Въпреки че триумфира на родна земя, Кубрат Пулев отново не бе пощаден.

В събота вечерта цяла България ликува след победата на Кубрат Пулев над Самюел Питър. След първоначалната еуфория, обаче, започнаха да се роят негативни коментари, критики и дори закани към топ боксьора ни. Те определено успяха да помрачат радостта му от така чакания мач, научи kliuki.bg.

Кубрат Пулев получи тежък удар от зрителите

Кубрат Пулев получи тежък удар от зрителите

Advertisement:
Advertisement:

Това бе първата професионална среща на боксовия ринг, която Кубрат Пулев изигра на родна земя. Още преди спортното събитие да се проведе, започнаха да се разпространяват слухове, че мачът е купен. Причината – да не се изложи Кобрата пред сънародниците си. Така много хора бяха предубедени за развоя на мача още преди неговото начало.

След края му път бе даден старт на коментарите как не сме станали свидетели на професионален бокс, а на един зле скалъпен спектакъл. Питър видимо имал чисто физическо надмощие над Кубрат Пулев, което така и не демонстрирал, за да му позволи да спечели. Знайни и незнайни разбирачи от бокс изказаха мнението си, а думите стигнаха до ушите и сърцето на Кобрата.

Именно със сърце игра той в събота вечерта. Излезе под звуците на каба гайди, а си тръгна от залата, чувайки подмятания как трябва да върнат парите на хилядите зрители. Те били останали с неоправдани очаквания за едно истинско спортно зрелище. Гневът достигна своя пик при отказа на съперника на Кубрат Пулев, пише blitz.bg.

Още преди края на мача дори, зрители избухнаха в социалните мрежи, че си искат обратно парите, които са дали за този „цирк“. Вълната от недоволство не стихва вече трети ден. Мнозина съжаляват, че са броили по няколко стотака, за да гледат нашето момче на живо. А Кубрат Пулев май съжалява, че успя да сбъдне мечтата си. Само после да не се оплаква някой, че топ спортистите ни не се състезават у нас…

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *