Фики проговори за „Издислав” и краката (ВИДЕО)

Фики проговори за „Издислав” и краката (ВИДЕО)

Advertisement:

Превърналата се вече в култов хит песен „Is this Love” е подарена на Фики от известен турски композитор Исмаил Тунч Дилек. „Щастлив съм, че албумът е факт. Много хубави неща ми се случиха тази седмица. Is this Love беше доста различен проект”, каза Фики Стораро в ефира на Нова телевизия.

„Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии”, каза още младият певец.
 
Фики категорично подчерта, че нещо и да не му харесва, няма да каже, че то е много гадно и нещо от сорта. Според него, всеки си има право на избор. „Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтери да пишат глупости за мен, но чак до такава степен – „Издислав”, „Издислав”, къде е „Издислав? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е любовта, а „Издислав” може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия”, каза още Фики.
 
Английски език с тези орнаментики е нещо ново в музиката, но за съжаление повечето от хората не харесват новите неща и не усещат новите въведения в музиката, смята младият изпълнител.
 
Фики призна, че песента и едноименния му албум са посветена на конкретен човек от живота му. „Донякъде да, защото любовта е моята музика, семейство, приятели. И разбира се жена винаги има. Искам да я запазя в тайна защото ми е много мила, не искам да участва в този хеит”, поясни той.
 
Заедно са от две години. Тя е популярна и скоро, ще се разбере коя е тя.

Advertisement:

Фики се пошегува, че Бареков му е помогнал за текста и за следващата си песен той отново ще се посъветва с него. 

Advertisement:

 

Източник: blitz.bg

Advertisement: