ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! УТИ НАНЕСЕ ПОТРЕСАВАЩА ОБИДА НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА! КАЗА Й В ОЧИТЕ, ЧЕ Е ДОЛНА

ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! УТИ НАНЕСЕ ПОТРЕСАВАЩА ОБИДА НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА! КАЗА Й В ОЧИТЕ, ЧЕ Е ДОЛНА

Advertisement:

Дипломираният театровед и тв кулинар №1 Ути Бъчваров затвърди статута си на артист аристократ дори след престоя си във „ВИП Брадър”.

Шоуменът бе сред малцината, които се държаха на ниво, не се омаскариха и показаха класа пред публиката.

Advertisement:

След шоуто водещият на „Вкусно” Ути отново влиза в работен ритъм и замисля нови кулинарни изненади за купищата свои фенове. Пред „Ретро” той направи анализ на последния сезон на „ВИП Брадър” и не пропусна да даде полезни указания за спазването на Коледните пости, които вече текат.

Advertisement:

– Ути, започнаха Коледните пости. Вие постите ли и какво включва менюто на кулинар №1?

– Аз постя винаги и много хубаво ми се случиха нещата, тъй като сега продължавам делото си от „ВИП Брадър”. Там си бях наложил един прекрасен режим, който по съвсем естествен начин покрай постите ще бъде продължен. Аз постя не защото пазя диета, а защото съм вярващ православен християнин.

Advertisement:

Това е такова време в годината, когато човек трябва да се почувства щастлив, че пред него има дни, в които ще бъде различен. Фен съм на храните с биопроизход и в тези дни си правя специален здравословен микс за закуска, който ме държи в прекрасна кондиция – той е от 6-7 смлени семена плюс много трици освен овесени и кокосови. Те придават невероятна сладост и закуската не се нуждае допълнително от мед, захар или сушени плодове. Така че ще мога да довърша моето прекрасно дело и да сваля отново 50 кг. В момента съм точно 120 кг. В Къщата свалих, но продължавам да свалям. Във форма съм и даже ме хващате днес да се прибирам от Мусала.

– Това меню със семената е малко маниашко, едва ли всеки редови българин ще започне да го прилага?

– Всеки редови българин спокойно може да си купи овесени ядки от аптеката и да си ги направи вкусно. Да яде един хубав лек въглехидрат сутринта, след това плод, на обед ориз или паста, а вечер – главно зеленчуци. Това е моят режим.

– Отказахте ли алкохола в тези дни?

– Постите разрешават чаша вино, а аз съм си разрешил 3 чаши червено. Но не пия концентрат. Иначе не съм въздържател, както много добре знаете.

– Какво мислите за най-нашумелите диети като 90-дневната, режима на Ваня Червенкова и пр.?

– За 60 дни съвсем натурално, без каквато и да е друга намеса, съм отслабнал с 20 кг. Идеята е, че човек трябва да намали количеството и да се движи повече. Всичко останало са хипнози на определени гадатели, хора, които се опитват като гуру да наложат някакви свои идеи. В Къщата за 61 дена съм минал 1000 км пеша, изплувал съм повече от 60 км общо. Как да не отслабне човек и да не се чувства във форма и със страхотна енергия. Като човек почти на 50 години, който е пробвал всичко, за да поддържа стройно тяло и бодър дух, единственото, което сега ме прави щастлив и усмихнат, не са диетите, а режимът с много, много движение.

– А какво беше менюто ви в Къщата?

– Ядях само риба и зеленчуци.

– Съжалявате ли, че влязохте във „ВИП Брадър”?

– Не, напротив. Смятам, че моята лична мисия съм я изпълнил 200 процента. Тя беше да сменя ритъма си на живот за тези 2 месеца, да се наспя, да тренирам, да имам време за себе си. Така че аз свърших много хубава работа.

– Как Ви понесе отровната интригантска атмосфера в Къщата?

– Най-голямото разочарование за мен дойде от Миглена Ангелова. Чувал съм че е костелив орех, но в моите очи тя достигна пълно падение. Миглена забърка най-зловещата интрига в Къщата, признавам, че е добър играч. Използва изключително умело Емануела и нейните фенове, но тежко и горко на хората, които са около нея. Тя е завършен лицемер и интригант. Плюс това тя през цялото време пропагандираше каква велика журналистка е и член на много международни организации. Какви, така и не можах да разбера.

Тя е типичен съветски представител. Поглъща цялата информация, но от нея нищо не излиза като реакция. Аз не знам с какво се занимава. Освен че всички я знаем от едно нейно предаване, което го няма от години, не знам каква журналистка е в момента. Тя не прояви мнение по нито един въпрос. Аз съм разговарял с големите ни журналисти, с някои от тях сме приятели, но това са интересни хора с вълнуваща позиция по една или друга тема. При нея всичко е скрито зад фасадата й. И политически не е активна – съвсем демонстративно дори не отиде да гласува. Явно съветската школа, на която е възпитаничка, я е обучила добре. Никой не разбра коя точно е Миглена Ангелова и откъде идва това огромно нейно и интелектуално самочувствие, за да нарече всички безспорно нормални хора в Къщата „инфантили”.

– А откъде идва наглото демонстративно самочувствие на една чалгаджийка в Къщата?

– Всяка хубава жена, на която много мъже са й сваляли звезди в краката, има право да се държи така. Това, дали я харесвам или не, е отделен въпрос. Аз казах на Емануела, че ние сме безкрайно различни, имаме нула процента съвпадение на характери, интереси, на интелектуални ценности и пр. В крайна сметка, имаме пълното право тя да вика на моето готвене „гнусно”, аз да викам на нейните песни безобразни. Докато не мога да разбера интелектуалната богиня или майка сводница Миглена как имаше наглостта да излезе пред зрителите на Нова телевизия и да каже: „Да живее попфолкът”.

– Какъв знак за вас е, че зрителите определиха Ангелова за победителка?

– В крайна сметка, хората са различни и щом това държание и тази персона им е харесала, те имат право да го направят. Смятам, че моите приятели вътре в Къщата и аз, който останах накрая единствен от нашия лагер, извоювахме много хубава победа. Хората, които са гласували в България за мен и хората от Къщата, които ме подкрепиха, застанаха зад моята/нашата кауза. В крайна сметка, дали си първи или втори, няма никакво значение.

– Казахте преди шоуто, че сте дали дума да се грижите за Деси Цонева. Пред кого го обещахте?

– Бях много близък приятел с бащата на Деси. Работили сме с г-н Цонев дълги години в БНТ и когато разбрах, че тя ще влиза – а беше в сложно емоционално състояние, поех един ангажимент пред майка й и пред много близките приятели на баща й. Самата Деси е много добро момиче, със страхотно чувство за хумор, готви прекрасно, мога да кажа само добри думи за нея. Но просто е много привързана към баща си и това я правеше доста лабилна вътре. Не съм крил от никого, че съм поел едно малко попечителство над нея и тя самата беше много щастлива от това.

– С кого от съквартирантите смятате да останете приятел?

– Като изключим Миглена, с която не виждам никакви допирни точки в близкото бъдеще, с всички останали продължаваме да се виждаме, да си правим сбирки, да се чуваме, където можем – да си помагаме. Ще цитирам едно изказване на Биг Брадър, че 60 дни, прекарани по този начин, се равняват на 4 години съвместен живот. Човек трябва да е благодарен, че е инвестирал в подобен тип сближаване. С Ирина не се познавах, сега с нея съм в много добри взаимоотношения, с Вальо Михов също, с Жоро Торнев, разбира се, с Христо Живков, с Кака Лара, с която сме стари приятели, пише Пик.

– Вече сте отново в нормален работен ритъм, какви нови кулинарни авантюри сте замислили за зрителите?

– Около Нова година е време за партита. Продължавам да се разхождам из България с най-големите барбекюта, казани и тигани. След празниците съм замислил поредната интересна идея за готвене, но това е голяма тайна засега. При мен всичко е много автентично, ще видите. Вече тече и огромна подготовка за 20-годишнината на предаването „Вкусно”. Голямото честване ще е в началото на май месец. Като се оправи времето, ще направим грандиозен купон.

Източник: bradva.bg

Advertisement: