Вихра Петрова взриви мрежата: Направи на пух и прах Ирина Тенчева! (Иван Христов в шок от думите на бившата си)

Вихра Петрова взриви мрежата: Направи на пух и прах Ирина Тенчева! (Иван Христов в шок от думите на бившата си) 2.5 (50%) 4 votes

Advertisement:
Advertisement:

Вихра Петрова не се стърпя и даде воля на чувствата си към Ирина Тенчева след толкова години!

Повече от четири години мълчание и стоическо приемане на фактите – това правеше Вихра Петрова, след като Ирина Тенчева разби брака й с Иван Христов и я превърна в поредната отчаяна съпруга.

Брюнетката винаги досега е пазела мълчание относно отношенията си с Иван и Ирина, и е понасяла привидно спокойно одумките на хората, че не е успяла да задържи съпруга си. Днес обаче Вихра Петрова показа характер и най-после изказа на глас мнението си за любовницата на бившия си мъж.

Advertisement:
Advertisement:

Вихра Петрова

Вихра Петрова използва най-подходящия момент, за да нахрани подобаващо Ирина Тенчева

В своята страница във Фейсбук, Вихра Петрова направи силен коментар относно звездите във Вип Брадър като натърти, че единственият човек, на когото симпатизира и признава за Вип, е Миглена Ангелова. Да, Вихра официално и публично застана на страната на устатата водеща, която е най-големият враг на Ирина Тенчева в Къщата на Вип Брадър.

Вихра защити Миглена като разказа, че е работила с нея дълго време и че Ангелова е един от най-стойностните хора и искрени приятели, които е срещала в живота си. На всеки е ясно към кого е удар това и как трябва да се почувства съперницата й.

А върхът на всичко бе коментарът в сайта на Петрова, написан уж от друг автор, но определящ Ирина Тенчева като жена, на която етикетът „дама“ е последното, което приляга. И жена, която се показва по телевизията и се напъва за пет-минутна слава само заради слабостта си към продуцентите.

„Ами да се завърти и около Митьо Пищова сега – хем е известен, хем е богат, хем и президент ще става. Какво по-хубаво от това да е първа дама?! Ама аз дама ли казах?!…“, пише авторът на коментара в сайта на Вихра – Радослав Стоянов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *