Това е зодията със златно сърце, която на мравката прави път и последната си хапка дава на бедния

Това е зодията със златно сърце, която на мравката прави път и последната си хапка дава на бедния

Advertisement:

Това е зодията с най-голямо сърце, край чиито представители всеки се чувства отлично!

През целия си живот се срещаме с хиляди хора, но малко на брой могат да докоснат сърцето ни и да останат там завинаги. С едни намираме общ език, с други въобще не успяваме да разменим и две думи, без да влезем в сериозен спор.

Advertisement:

Всички познаваме поне по един човек със златно сърце, на който в никакъв случай не можеш да се ядосаш.

Advertisement:

Зодията с най-голямо сърце е …ТЕЛЕЦ

Да, Телците са инати, но с ината си не вредят на никого друг, освен на себе си.

Advertisement:

Те имат широко скроени души и знаят как да намерят общ език с всеки, ако не им се говори с някой, просто ще си замълчат.

Хората, които обичат да си похапват, са добри хора! Всеизвестен факт е, че Телците обичат храната във всичките й форми. Харесва им да приготвят и сладки изкушения за останалите хора около себе си и да ги глезят по всевъзможни начини.

Падат си по изненадите. Доста! Имат цял куп идеи с това как могат да те зарадват в обикновен ден, без повод и без въобще да очакваш. Имаш развито въображение и можеш да очакваш от тях да те оставят без думи с някоя мила дума или жест.

Телците прощават много, понякога дори повече, отколкото другите заслужават. Наивността им често им пречи в живота, защото околните имат навика да св възползват от това. Но когато попаднат на точен човек, всеотдайността им помага да изградят здрава и истинска връзка.

Гледат на света доста ведро и винаги ще ти помогнат със съвет или услуга.

Телците са хората с най-големи сърца и могат да ви дадат целия свят в шепите си, само ако сте готови да понесете толкова доброта и да отвърнете подобаващо.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: