Какво са работели родителите на родните фолкаджийки със самочувствие на холивудски звезди?Майката на Деси Слава …(Снимки)

Какво са работели родителите на родните фолкаджийки със самочувствие на холивудски звезди?Майката на Деси Слава ...(Снимки)

Advertisement:

Преди  Мария  да се омъжи за бизнесмена  Християн Гущеров , майка й е работила на три места, за да изхранва семейството. След като баща им ги напуска Йорданка (на снимката горе) през деня работи като секретарка в селскостопанска компания, следобед в частна фирма, а вечер проверява тото фишове.

Днес с този зет, който е поел не само грижите за съпругата си, а и за нейната майка и сестра, както й за детето на  Отварачката  от първия й брак, Данчето има грижа само да гледа  Марая .

Advertisement:

Advertisement:

Майката на Галена  –  Венета Вичева  днес се занимава основно да помага на дъщеря си в отглеждането на малкия  Стефчо . Преди обаче щерка й да стане популярна певица майката е работила в Гърция.

Advertisement:

За внучка се грижи и  майката на Преслава . Тя отглежда дъщерята на по-голямата сестра на певицата –  Ивелина Колева . Янка и Кольо живеят в същата скромна панелка в Добрич, макар че Преслава е една от най-скъпо платените певици в чалгата. Майката на Преслава е шивачка, пише „Телеграф“.

Майката на Константин  е учителка по народни танци. Казва се  Марияна  и на нея е кръстена голямата дъщеря на певеца.

Майката на Райна  е на 59 години, но често ги определят като две сестри. Майката на певицата прекарва времето си в родния Санданки, където върти собствен бизнес. Бащата на Райна пътува с дъщеря си и заработва като неин озвучител.

В  ресторанта на Хисарския поп  като миячка е работила  майката на Деси Слава  –  Дженка Гайдарова . Хисарският поп си спомня, че майката на Деси била голяма любовчийка и мъжете са я чакали на опашка.  Майката на Поли Паскова  си изкарвала прехраната като фризьорка в салон близост до пл. Славекйов, който вече е затворен.

Голяма част от родните фолкпевици са насладили таланта си от своите майки. Пример за това е Глория. Нейната майка  Стефка Пенева  е народна певица. Наследствения талант в семейството се прехвърля и към внучката  Симона Загорова .

Такъв пример е и  Цвети Янева , която е родена в семейство на музиканти. Майка й Пепа е солистка на оркестър Орфей, а баща й Георги Янев е негов създател.

Илиян  е наследил таланта си от своята майка – Роси Бойдева, също певица, която пее в чужбина.

Майката на Джена  – Пенка Неделчева също е действаща певица, която пее по заведенията с мъжа си Валентин

Източник: zajenata.bg

Advertisement: