Ирина Тенчева фучи от бяс: Виж как я унижи Вихра Петрова! (бившата на Иван Христов тържествува)

Ирина Тенчева фучи от бяс: Виж как я унижи Вихра Петрова! (бившата на Иван Христов тържествува) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева получи звучен шамар не само от зрителите на Вип Брадър, но и от бившата на мъжа си!

Хич не са леки дните за половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева. След като „най-добрата майка“ получи звучен шамар по едната буза от зрителите на Вип Брадър, които я изгониха от Къщата, днес бившата съпруга на опосума й отвъртя и другата буза.

Вихра Петрова не пропусна да използва удобния случай, за да си отмъсти за годините сълзи и болка, които преживя по вина на Ирина Тенчева и хитро я нареди в социалната мрежа.

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева

Вихра Петрова нанесе страшен удар по егото на Ирина Тенчева

Думите на Вихра към Ирина Тенчева наподобяват поговорката „думам ти, дъще, сещай се снахо“, но бяха отлично разбрани и подкрепени от стотици потребители. Казано накратко, Вихра Петрова на практика обяви Ирина Тенчева за глупава и недостойна за победа и любовта на народа.

„Така е то! В крайна сметка достойните винаги печелят. Изкючително самообладание, изключителен ум, прецизен и мъдър изказ, както и точна преценка… Браво! Само можем да се учим от Миглена Ангелова. Ти си достоен победител“, написа Вихра Петрова в страницата си във Фейсбук, с което обяви, че Ирина Тенчева е коренната противоположност на Ангелова.

Припомняме, че по време на шоуто, Ирина сама се разграничаваше от Миглена Ангелова като неведнъж заяви, че ако Миглена е едно, тя е противоположното на него.

Е, само че Миглена днес е любимката на българите. В този ред на мисли какво остава да бъде Иринка Тенчева?!

Миглена Ангелова и Вихра се обичат много като приятелки

Миглена Ангелова и Вихра се обичат много като приятелки

Крайно любопитно е вече кога половинката на Иван Христов ще излезе от скривалището, в което си скри след формата и ще отговори на всички онези съсипващи въпроси и коментари на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *