ВСИЧКИ ВПЕРИХА В ПОГЛЕД! ИЗТЕКОХА НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА ВНУКА НА БОЙКО БОРИСОВ! МАЛКИЯТ БОЙКО Е

ВСИЧКИ ВПЕРИХА В ПОГЛЕД! ИЗТЕКОХА НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА ВНУКА НА БОЙКО БОРИСОВ! МАЛКИЯТ БОЙКО Е

Advertisement:

Внучето на премиера в оставка Бойко Борисов се оказва упорито като дядо си. Малкият Бойко не спирал да имитира отсега министър-председателя и е наследил не само нрава му да постига всичко, което си науми, но и копирал движенията и мимиките на дядо си.

Освен това не го изпускал от поглед и навсякъде бил с него, когато дядо му си е у дома. Близки до семейството споделят, че Бойко-младши греел, когато е в компанията на премиера, и непрекъснато се смеел. От своя страна, гордият дядо пък го носел все на ръце и дори тренирали заедно.

Advertisement:

„Всичко иска да пипне, да види, опитва се дори да говори”, разкриват запознати със семейната идилия гербаджии.

Advertisement:

Борисов и тази година не пропусна да се похвали със своето семейство и пусна снимки от фамилната вечеря на Бъдни вечер от дома си в Банкя. На кадрите до него позираха дъщеря му Венета и мъжът й Иван, който се показва публично за пръв път, пише Блиц.

Миналата година на Коледа дъщерята на Борисов още беше бременна, докато тази година вече се радва и на компанията на малкия Бойко. Малко след като се роди, астролози пък установиха, че Бойко-младши е астрален близнак на великата пророчица Ванга – роден е на нейната дата (31 януари). Това гарантира, че ще се интересува от духовното и ще полага сили за вътрешното пробуждане и издигане на човечеството. Областите, в които внучето на Борисов би могло да намери най-успешна реализация, са в сферата на науката, политиката, медиите, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.

Advertisement:

Нумеролозите пък обясняват, че децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето, което им дава чар, амбиция и магнетизъм. Още от малки те искат да са лидери. Когато пораснат, никога не остават в сянката на другите. Много са енергични, постоянно са заети с нещо и се опитват да постигат успехи в нещата, които правят. Тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата, независимо какво ще им струва това.

Децата, родени в седмия ден от седмицата, от древни времена са били смятани за специални. Считало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. В някои страни такива бебета се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.

Източник: bradva.bg

Advertisement: