„София ден и нощ“: Асен си играе на руска рулетка, Марио и Ана-Мария на ръба на нервите

Тази седмица в „София ден и нощ“ играта загрубява!

Advertisement:
Advertisement:

След като миналата седмица таткото на Райна си е взе със сина от Асен, в следващите епизоди на „София ден и нощ“ ще станем свидетели на отчаяните му опити да бъде с нея на всяка цена. Заминаването й за Холандия наближава все повече. Това кара сърцето му да се свива. Мозъкът му, обаче, работи на пълни обороти. Той е готов на доста рисковани действия в името на общото им бъдеще.

Асен въобще не се интересува какви могат да бъдат последствията за него и близките му и скалъпва план за бягство. Любовта определено е заслепила разума му. Дали ще успее властният баща на Райна да осуети плановете на влюбените или любовта ще възтържествува в следващите епизоди на „София ден и нощ“?

В една друга връзка любовта падна в капана на лъжата и предателството и бъдеще за нея няма. След като Митко сложи окончателен край на връзката си с Анна-Мария и всички разбраха какви ги е вършила тя, красавицата вече не се чувства на мястото си в квартирата. Дали след Софи, тя ще е поредният съквартирант, който ще смени своето местожителство или ще напусне завинаги „София ден и нощ„?

Advertisement:
Advertisement:

Марио също е поставен пред трудна дилема. След като си изпусна нервите и хвана Джулия за врата, сега той ще трябва да преглътне гордостта си и да помоли за прошка. Дали обаче ще бъде получена. А междувременно Марио ще премине още една тънка граница в отношението със своите близки.

"София ден и нощ"

Проблемът му с контролирането на гнева става все по-осезаем. Дали той ще го проумее и ще се помъчи да промени нрава си, предстои да разберем в следващите епизоди на „София ден и нощ“. В тях ще узнаем и дали Дани ще успее да измъкне Стела от пастора и как ще се развие новата му изненадваща връзка.

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *