Марио и Митко от „София ден и нощ“ емигрираха за Коледа! (Как прекараха празника другите?)

Любимите герои от „София ден и нощ“ се отдадоха на заслужена почивка.

Advertisement:
Advertisement:

След една наистина успешна година, лицата на „София ден и нощ“ преминаха в режим „купон“. Не че той не им е предварително зададен, но този път го съчетаха с най-светлите празници. Докато едни предпочетоха уюта на семейството и дома, които със сигурност са им липсвали покрай снимките, други стегнаха куфарите за далечни дестинации.

Красавците на „София ден и нощ“ Митко и Марио се оказаха доста гъсти извън снимачната площадка. Явно освен страстта към фитнеса, двамата имат и една обща мечта – американската. И се запътиха да я осъществяват. Вчера Адриан Зурков се похвали, че голямото пътешествие е започнало. Преди дни, точно като подарък за рождения си ден, той е получил виза за САЩ.

И така, без много колебания, стегнал куфарите за Ню Йорк. За успокоение на фенките трябва да подчертаем, че визата на Марио от „София ден и нощ“ е туристическа и скоро той ще се върне на родна земя. Но преди това ще посрещне новата 2017 година по американски и в компанията на Кристиян Кирилов.

Advertisement:
Advertisement:

За него празничните пътувания стартираха още преди дни. Митко посрещна Коледа в Лондон, но така и не пожела да разкрие в чия компания. От там той директно е отпътувал за Америка, където е срещата им с Марио. Разбира се, Митака не пропусна да зарадва фенките си със снимки от английската столица и забавно клипче точно в негов стил.

mario2

Марио прекара Коледа по летищата

mitaka

Митко пък – в празничен Лондон

dani

Дани пък се придвиждва с метро в софийския студ

mario mitko

Докато едни покоряват нови светове, други се върнаха назад към корените си. Боби преживя емоционална среща с коледари и записа поздрав към всички фенове на риалити сериала. Примерът му последваха Галя, Траян и Цвети. На Дани пък, Коледа май не е сред любимите празници, защото върви със студ, с който трудно успява да се бори. Със сигурност, обаче, героите на „София ден и нощ“ успяха да пренесат коледния дух в дома на всички свои фенове.

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *