Пловдивчанка се върна от гурбет във Франция и си търси компания за Нова година с обява, но не мръснишка

Пловдивчанка се върна от гурбет във Франция и си търси компания за Нова година с обява, но не мръснишка

Advertisement:

Пловдивчанка си потърси компания за новогодишната нощ чрез обява във в. „Марица“. От 14 години Мария живее във Франция, но тази година решила да прекара празниците в родния Пловдив. На Коледа 48-годишната жена ще събере синовете си, които също изкарват прехраната си в чужбина, обяснява изданието.

Плановете й за Нова година обаче се провалили в последния момент. „С една приятелка щяхме да посрещнем 2017 г. в Сърбия, но тя има семейни проблеми и аз останах сама. Истината е, че контактите ми в Пловдив са доста ограничени, защото не живея тук от години“, признава дамата, която е икономист по образование.

Advertisement:

Тъй като във Франция хората често публикували обяви от типа: „Търся си приятел, с когото да излизаме на по питие“, Мария решила да пробва да спаси празника с подобна тактика. Отишла в най-близкия офис на в. „Марица“ и набързо издиктувала: „Търся весела компания за новогодишната нощ“ плюс телефонен номер.

Advertisement:

„Жената ме изгледа учудено и ме попита в рубриката „Адам и Ева“ ли да попадне обявлението ми. Аз обаче я уверих, че няма нищо мръснишко и наистина се нуждая само от приятели. И избрах рубриката „Разни“, разказва пловдивчанката.

Телефонът й вече е прегрял, но повечето предложения са по-скоро за „палава новогодишна нощ“. „Аз съм купонджийски настроена, но не в онзи смисъл. Във Франция ми липсва онзи живот, онези събирания, които бяха тук преди години.Тъжното е, че и в България хората много са се променили.Озлобили са се от това безпаричие и вече и тук ги няма някогашните купони“, със съжаление отбелязва жената.

Източник: blitz.bg

Advertisement: