ИЛИЯНА ЙОТОВА РАЗКРИ СТРАШЕН ЗАГОВОР! БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА! БРЮКСЕЛ ИСКА ДА НАПРАВИ

ИЛИЯНА ЙОТОВА РАЗКРИ СТРАШЕН ЗАГОВОР! БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА! БРЮКСЕЛ ИСКА ДА НАПРАВИ Ето какво вещаят едни от последните предсказания на Джуна

Advertisement:

Преди броени минути, в студиото на bTV, Илияна Йотова извади документ от Европарламента, който доказва колко пари ни отпуска Европа и за какво точно. Оказва се, че няма да послужат само за нова техника, а и за три нови кризисни центъра на територията на страната.

„Европейската комисия отпуска на страната ни 106 милиона, а не 160. Информацията е неточна. Тя пое ангажимент за 106 милиона, от които близо 80 милиона ще бъдат дадени за техника, а 18,9 милиона за нови бежански центрове. Ние сме поели задължението да построим три нови кризисни центрове. Казвам го, защото това е факт и нося доказателството, което е подписано още на 30 ноември“. Така новият вицепрезидент хвърли бомба в национален ефир и показа документа черно на бяло, пише Блиц.
 
„Този документ е публичен. Ако смятате, че е съмнително, той има номер и е на сайта на европейския парламент“, обясни тя.

Източник: bradva.bg

Advertisement:
Advertisement: