Сестрата на Николай Димов: Знам защо Анита Мейзер уби брат ми!

Сестрата на Николай Димов: Знам защо Анита Мейзер уби брат ми! 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Анита Мейзер е вече с присъда, но близките на Николай Димов все още са бесни!

Въпреки че Анита Мейзер не успя да се измъкне от ефективната присъда и ще лежи над 3 години в затвора, семейството на Николай Димов не е избщо доволно от това развитие на нещата. Най-бясна е сестра му Милена, която не спира да атакува миската публично, научи Kliuki.bg.

Според общинския съветник на Варна, Анита е имала финансов мотив да убие съпруга си. Не е ясно какъв обаче, тъй като мълвата говори, че именно Мисис България е била по-богатата в семейството.

Advertisement:
Advertisement:

„Причината по всяка вероятност е за пари.“ – каза сестрата на покойника в „Часът на Милен Цветков“.

Анита Мейзер ликвидира Николай Димов, но защо?

Анита Мейзер ликвидира Николай Димов, но защо?

Има вероятност Николай Димов да е имал имоти, за които никой не знае. Това със сигурност би дало някакъв мотив на обвинението, но досега подобно нещо не е доказано.

Всъщност именно липсата на мотив успя да спаси Анита Мейзер от много по-дълга присъда. Защитата дори искаше условна такава, но след появата на второто обвинение – за подкуп, това стана невъзможно.

Припомняме, че фитнес инструкторът бе удушен с конски опашки, сложени му от съпругата му. Официалната версия е, че двамата са се разгорешили в любовен аспект и така се е стигнало до смъртта на Николай.

Милена обаче е на мнение, че действията на Ани са били умишлени. Самата миска през сълзи заяви преди месеци, че сестрата на жертвата е много влиятелен човек и прави всичко възможно да я осъди.

В крайна сметка това наистина се случи, но и двете страни останаха разочаровани. Обвинението искаше много по-дълга присъда, докато защитата пък се надяваше изобщо да не се стига до затвор.

Счита се, че Анита и Николай са били разделени цели 3 години, но нещо ги е накарало да се съберат малко преди смъртта му. Какво е то, остава загадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *