ИЗТРЪПНАХМЕ! В НАЙ-КРИТИЧНИЯ МИГ МЕРКЕЛ РАЗТЪРСИ С ПРИЗНАНИЕТО – ЧЕРНА ПРИСЪДА ЗА БЪЛГАРИЯ! СПАСЕНИЕ НЯМА!

ИЗТРЪПНАХМЕ! В НАЙ-КРИТИЧНИЯ МИГ МЕРКЕЛ РАЗТЪРСИ С ПРИЗНАНИЕТО - ЧЕРНА ПРИСЪДА ЗА БЪЛГАРИЯ! СПАСЕНИЕ НЯМА! Защо членовете на Комитет 300, никога не се разболяват от рак? Вижте чудотворната рецепта за лечение на рак, която те крият от нас!

Хората, които пристигнаха в Харманли демонстрираха шествие, с което напрегнаха обстановката. През 2011 пак имаше сблъсъци и много протести.

Лидерите на тези протести бяха участници в листите на местните избори. От тази гледна точка, като политици, трябва да сме много отговорни. Това каза Цветан Цветанов в „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Трябва да има реален диалог. От 4 месеца на територията на страната трябваше да има достатъчно информация, за да се предприемат мерки срещу радикализирани хора в лагерите. Днешният проблем е нерешим за ден два. Интеграцията на тези хора ще отнеме години. Дъблинския регламент не се изпълнява, той е само правна рамка“, допълни още той.

„Всички партии трябва да се ограничим от присъствие, когато има организация на протест. Когато стартира президентската кампания имаше протести в Овча купел и напрягаха обстановката. Политиците го използваха за пиар. Казах на Каракачанов, че тази тема, която засягат патриотите е много особена“, каза още Цветанов. 

„Българската държава е най-голямата жертва от размириците в Харманли. Искам да поздравя полицията за това, което направиха и пред това, което се изправиха! Тези, които са били в помещенията, а не са се бунтували, не са пострадали. Имало е призоваване на сирийската общност да излезе и да се присъедини към протестите. Ако не бяха хвърляли камъни срещу полицаите, нямаше да пострадат. Вината си е тяхна. Можеше да има и по-тежки последствия!“ Това каза в заключение Цветан Цветанов по темата за бунта в Харманли.

Източник: bradva.bg

Advertisement: