ВСИЧКО ПОЧЕРНЯ ОТ СПЕЦ ЕКИПИ! НЕЩО СЕ СЛУЧВА В БАНСКО! ВИЖТЕ

ВСИЧКО ПОЧЕРНЯ ОТ СПЕЦ ЕКИПИ! НЕЩО СЕ СЛУЧВА В БАНСКО! ВИЖТЕ

Advertisement:

Жандармерия окупира Банско!

Огромна сума пари са откраднати в Банско от лек автомобил „Фолксваген Мултиван”, собственост на румънски турист.

Advertisement:

Возилото било паркирано на неохраняем паркинг пред ресторант „Мотиката”, в подножието на Пирин. Крупната кражба е извършена във времето от 11:00 до 16:30 часа в неделя.

Advertisement:

По данни на собственика са откраднати около 20 000 румънски леи, което възлиза почти на 8700 лв., 650 евро и четири златни пръстена, съобщава струма.бг.

Полицията в Банско все още извършва проверка по случая. На този етап няма доказателства за извършена кражба. Автомобилът е бил заключен и не е правен опит да бъде разбит. Собственикът не разполага с никакви доказателства за наличието на огромната сума – банкови разписки за извършени тегления, разписки за обмен на валута и т.н.

Advertisement:

Според официалната информация от ОД на МВР – Благоевград румънският автомобил е бил паркиран в района на ски пистата в Банско, но концесионерът веднага отрече на територията на ски зоната да е регистрирана кражба.

Дали е осъществена кражба, предстои да бъде доказано. Именно заради спокойствието на туристите и предотвратяването на подобен и друг род деяния зимният ни курорт този сезон ще бъде под значително засилена полицейска охрана.

На постовете си на входно-изходните зони на града са и жандармеристите, които ще дежурят денонощно. Смесените полицейски патрули също започнаха да дежурят и ще се грижат за спокойствието и сигурността на туристите във вътрешността на града.

Източник: bradva.bg

Advertisement: