Ужасяваща новина прониза сърцата на безброй фенове! Размазан до неузнаваемост – лекарите в "Пирогов" се борят за култовия певец..

Ужасяваща новина прониза сърцата на безброй фенове! Размазан до неузнаваемост - лекарите в "Пирогов" се борят за култовия певец..

Advertisement:

Легендарният ромски певец Кондьо е станал жертва на мерака си.

52-годишният изпълнител на незабравимия хит „Доко, Доко“ e бил нокаутиран от боксьор, който може да му бъде син, наскоро. Мелето станало заради закачките, които мургавелкото си позволил с млада студентка в чалготека в Студентски град.

Advertisement:

Меракът на Кондьо го отведе в „Пирогов“, след като преди 2 седмици по време на свое участие бащата на „Доко, Доко“ си позволил да се закача с млада фенка, пише „Таблоид“. Момичето не спирало да се върти около шишкавия певец, съблазнявала го с еротичен кючек, на няколко пъти си надигнала тениската, за да си покаже пъпчето, и Кондьо си помислил, че всичко това са знаци да се озове в едно легло с кръшната танцьорка. Чалга певецът откликнал охотно на предложената му съблазън и започнал да поздравява най-игривата си фенка, а малко по-късно я качил при себе си на сцената.

Advertisement:

След участието си Кондьо се озовал на една маса с момичето и въпреки разликата в годините им от близо 3 десетилетия двамата вдигали наздравици и танцували. Омаян от апетитното агнешко в ръцете си, ромът започнал да пуска език по шията на красавицата и я опипвал без притеснение по задните части. Еротиката обаче аха да се окаже последният миг в живота на мургавелкото, който бил повален с нокаут на земята от приятел на младото момиче. 

Боксьор от НСА атакувал Кондьо заради неприличното му поведение и точно с един прав удар певецът се оказал на земята с кървав нос и сцепена вежда. Изпълнителят бил закаран по спешност в „Пирогов“, където му залепили веждата и спрели кръвотечението от носа. Поразеният чалгаджия дори не подал жалба в МВР. „Кондьо винаги е бил мераклия и дори при най-малкия знак натиска млади момичета, за да ги вкара в леглото си“, издават го негови приятели.

Източник: bradva.bg

Advertisement: