БОМБА! ТОВА ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ! СЛЕД ИНЦИДЕНТА СЪС СТОЯНКА МУТАФОВА И ЛИЛИ ИВАНОВА Е

БОМБА! ТОВА ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ! СЛЕД ИНЦИДЕНТА СЪС СТОЯНКА МУТАФОВА И ЛИЛИ ИВАНОВА Е

Advertisement:

Тежки болежки налегнаха Лили Иванова заради застудяването на времето и звездата е обездвижена. Примата не е излизала от две седмици от дома си, защото е скована от артритни болки в ставите. В апартамента й на столичната ул. „Оборище” всеки ден идват по двама специалисти по физиотерапия, които й правят различни процедури, за да я спасят от ужаса, който изживява.

Тя едва движела коленете и глезените си, а най-големият й ужас бил, че няма да се възстанови за празничните си участия през декември и ще се провали с гръм и трясък.

Advertisement:

Лили Иванова потърсила лекарска помощ веднага щом усетила първите симптоми, че артритът се завръща. Естрадната динозавърка се гънела от болки всяка пролет и есен при промяна на времето, но този път взела превантивни мерки и не очаквала ставите й да се възпалят. Въпреки приетите таблетки обаче при първия студ, сковал България, Лили се събудила обездвижена и с подути колене.
Заради неразположението си Лили отложила всички репетиции и записи и не мърдала от дома си.

Advertisement:

 „Тегоба е обхванала всички, защото графикът не е изпълнен, а време не остава. Дано се оправи скоро, за да ни олекне. Отсега треперим какво чудо ще е, като се върне на репетициите“, издават хора от екипа на Лили, която и без да е болна, ги побърква с високите си изисквания и куп капризи.

Приближените на певицата обаче не са оптимисти за състоянието й, защото обикновено артритните кризи на певицата продължават по 2-3 седмици.

Advertisement:

Въпреки болките, Лили Иванова не спира да трупа пачки в банковата си сметка. Изпълнителката на „Камино” се справи добре не само с летния сезон където направи няколко успешни концерта, но и зимният сезон й е доста силен.

Естрадната прима се е договорила доста добре и вече е резервирана за няколко частни партита. Именно от мастити бизнесмени Лили ще изкара сумата от около 100 хиляди лева по празниците през декември и именно за това спешно се лекува, за да е в кондиция.
 „Лили е от хората, които знаят как се изкарват пари. За това и не обича да ги харчи за глупости. Никога няма да я видите да си вада парите за безполезни неща. Лили е за пример на всички. За нея работят много хора със семейства, които разчитат единствено на нея.
Ако тя няма участия, и за тях няма да има пари. За толкова години Лили успя да се задържи на върха и всичко това постигна сама, без ничия помощ, въпреки всички хули, които се изсипаха през годините”, споделят малко от близките хора до изпълнителката.

Дори един от най-добрите й приятели Васил Найденов й завиждал благородно за сносните хонорари, които прибирала. Певецът изпял едни от най-големите родни хитове не си и помислял да поиска толкова дръзко 5-цифрени суми, като тези които си прибира Иванова.
„Всеки който иска Лили да му пее на празника знае, че трябва да се бръкне дълбоко. Все пак тя е истинско богатство, няма друга като нея и е привилегия да си бил на нейно парти”, допълват хора които са оценили неповторимия талант на Лили.

Хора, близки до изпълнителката пък споделят, че тя всяка година се зарича да не работи на празниците, но така и не се получава. „Тя винаги си казва, че ще прекарва тези дни с близките си хора, с приятелите си, но не може да издържи на изкушението. При много хора важи приказката „ден година храни”, споделят близки до изпълнителката.

Звездата обаче не щадяла никой, който я притеснява в тези специални дни и именно за това искала огромни хонорари. „Преди години взе за едно парти сумата от 30 хиляди лв. само за няколко часа пеене. За това е решила повече да не отказва добри пари, когато може да ги вземе”, допълват едни от малкото хора близки до Иванова. Естрадната прима не прибирала цялата сума за себе си, а се стараела да даде достатъчно на всеки един от музикантите, които работели с нея и давали всичко от себе си, за да е уникално шоуто й.

 

Източник: bradva.bg

Advertisement: