Бомбата избухна: Виж с очите си какво чудо подари Слави Трифонов на Преслава! (снимки + подробности)

Бомбата избухна: Виж с очите си какво чудо подари Слави Трифонов на Преслава! (снимки + подробности) 3.67 (73.33%) 12 votes

Слави Трифонов се показа повече от щедър към новата си любов Преслава!

Ако доскоро мнозина завиждаха на Преслава за това, че има най-висок рейтинг сред чалгаджийките, то сега вече направо я мразят. А причината е шеметната й любов с най-желания ерген у нас Слави Трифонов.

Папата на шоубизнеса, както го нарече преди време самият гуру на журналистиката Кеворк Кеворкян, има сериозна връзка с Преслава от близо два месеца. Те обаче явно са били напълно достатъчни, за да хлътне до уши по добричлийката.

Преслава

Advertisement:

Преслава успя да грабне сърцето на Слави Трифонов, той откачи по нея

Дотам, че да й направи истински подарък чудо за Коледа. А именно Бентли на рекордната цена от 250 000 лева. И ултра скъпата играчка изобщо не е мираж, а самата реалност, тъй като Петя Колева вече беше засечена с нея.

Advertisement:

Източници, станали свидетели на щастието на Преслава, разказаха как преди броени дни тя се появила в баровското заведение „Неро“ на столичния бул. „Витоша“. Певицата слязла от Бентлито, което шофирала сама и заедно със своя приятелка, влезли в ресторанта.

„Приятелката й беше топ водещата на телевизия Планета. Двете се измъкнаха от автомобила, но за първи път никой от околните очевидци не гледаше Преслава. Всички се бяха опулили и само цъкаха с език пред тази чудесия. Та тя струва в пъти, колкото общата цена на всички останали „ламарини“ по „Витошка“, коментират запознати.

Ето го и звярът, който Дългия подари на любимата си за празниците. Изръси се повече от яко

Ето го и звярът, който Дългия подари на любимата си за празниците. Изръси се повече от яко

Какво по-голямо доказателство от това, че връзката на Слави Трифонов и Преслава е наистина сериозна. Шоуменът винаги се е славел със своята пестеливост, да не кажем стиснатост. И фактът, че се е охарчил толкова здраво за Петя, говори сам по себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: