ПРЕДИ БРОЕНИ МИНУТИ КАРАКАЧАНОВ СЕДНА НА ДЕТОНАТОРА! ТОВА СРИВА БОРИСОВ И ГРЕБ! ИЗТИПОСА ГИ

ПРЕДИ БРОЕНИ МИНУТИ КАРАКАЧАНОВ СЕДНА НА ДЕТОНАТОРА! ТОВА СРИВА БОРИСОВ И ГРЕБ! ИЗТИПОСА ГИ

Advertisement:

Реформа в съдебната система трябва да има. Българското правосъдие трябва да бъде бързо и справедливо. Политиците трябва да бъдат пример.

Не може да се сърдим на съдиите, полицаите или прокурорите, защото те го правят с думите: „Ами и онези отгоре го правят, защо да не го правя и аз“. Това заяви пред Би Ти Ви съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов на въпрос за протестите на магистратите от Софийския районен съд.

„Не сме гневни от факта, че президентът няма да връчи мандат на нас. Имаме проблеми в България, в Европейския съюз, в Близкия изток. Те трябва да се решават. За година и осем месеца, колкото остава от този парламент, можеше да се справим с част от тях, а другите да започнем да ги решаваме, ако имахме стабилно мнозинство“, разкри той.

Advertisement:

„Политика не се прави с инат. ГЕРБ се сърди на обществото, което е глупава позиция. БСП пък си мисли, че след като спечели президентските избори, ще има повече депутати в следващия парламент“, сподели зам.-председателят на Народното събрание.

„На следващия ден, след който Борисов подаде оставка, администрацията спря да работи. Най-вероятно предсрочните избори ще са в края на май, което е шест месеца в безтегловност“, категоричен е Красимир Каракачанов.

Advertisement:

„Има две версии за оттеглената подкрепа на ГЕРБ към нас. Едната е свързана с външната намеса от Брюксел, след като Борисов заяви, че ще подкрепи един евентуален наш кабинет. Ние не сме долюбвани в Брюксел, защото казваме истината“, обясни той.

„Втората версия ми я каза един депутат на ГЕРБ, който заяви, че ако ни подкрепят и направим правителство, вдигнем пенсиите и качим афганистанците на самолетите и си ги изпратим вкъщи, на следващите избори те няма да могат да ни стигнат“, заключи съпредседателят на Патриотичния фронт.

Advertisement:

Източник: bradva.bg